JET SET

Ostala bez doma: Tejlor Svift kupila kuću trudnoj obožavateljki

( Agencije)

Avaz.ba

6.1.2018

Pop zvijezda Tejlor Svift (Taylor Swift) napravila je potez vrijedan divljenja kada je odlučila da kupi kuću obožavateljki Stefani (Stephanie).

Stefani je u osmom mjesecu trudnoće, nedavno je ostala bez doma, a u isto vrijeme njen je partner izgubio posao.

Sretnu vijest Stefani je saznala u bekstejdžu nakon koncerta njene omiljene pjevačice u Mančesteru. Vijest je objavila na aplikaciji The Swift, koju je lani pokrenula upravo Tejlor Svift.

- Ono što mnogi od vas ne znaju je da sam osam mjeseci svoje trudnoće beskućnica. Ukratko, u našem stanu je zabranjen boravak zbog zdravstvenih i sigurnosnih razloga i izgubili smo sve - napisala je Stefani čija je majka kontaktirala Tejlor i zamolila je za pomoć.

No, niko se nije nadao da će pjevačica svojoj obožavateljki kupiti kuću.


- Odlučila sam da ti pomognem i kupim kuću i sve potrebno za dolazak tvoje djevojčice. Želim da uživaš u svakom trenutku provedenom s njom i da ne moraš brinuti o svemu - rekla joj je Tejlor u garderobi, a Stefani jednostavno nije mogla vjerovati.

- Pružila mi je ruku i podigla me s tla. Baš kao što je činila proteklih 12 godina. Volim je zauvijek - rekla je potresena Stefani.

Ovo nije prvi put da Svift pomaže svojim obožavaocima. Već godinama svojim najvećim fanovima šalje čestitke za Božić, nekima je plaćala stipendije za školovanje, a nekima je pomagala i u troškovima bolničkog liječenja.

( Twitter

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.