JET SET

Majkl Daglas demantirao sve: Priča o samozadovoljavanju pred tom ženom je čista laž

( AFP)

Avaz.ba

10.1.2018

Američki glumac Majkl Daglas (Michael Douglas ) odbacio je još uvijek neobjavljene optužbe da je prije 30 godina masturbirao pred radnicom svoje producentske kompanije. 

Daglas se na neobičan korak odlučio, kako kaže, nakon što ga je advokat obavijestio da magazin ''Hollywood reporter'' sprema priču o navodima žene koja je sredinom osamdesetih radila za njega.

Navode o samozadovoljavanju pred tom ženom, glumac je ocijenio kao "potpunu laž, izmišljotinu u kojoj nema zrna istine".

Prema njegovim riječima, optužbe uključuju i "korištenje opscenog jezika" u njenoj blizini kao i u privatnim telefonskim razgovorima, a također i da je uticao da ta žena ne dobije druge poslove nakon što je napustila posao u njegovoj firmi.

Daglas se izvinio zbog "nepristojnih riječi u razgovoru sa prijateljima" ali je odbacio tvrdnju da joj je onemogućio dobijanje posla u filmskoj industriji kao "potpuno netačne".

Tvrdeći da sa tom ženom nema nikakav kontakt "više od 30 godina", dodao je da bi "priznao sve za šta misli da je odgovoran".

- Nema dokaza. Ovo se ne bi pojavilo na sudu. Ovo je odavno zastarjelo - rekao je Daglas.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.