JET SET

Poznati pjevač Riki Martin se u tajnosti vjenčao i ne krije sreću: "Osjećaj je sjajan"

Instagram

Avaz.ba

11.1.2018

Riki Martin (Ricky Martin) i njegov partner Džovan Žosef (Jwan Yosef) uplovili su u bračnu luku. Sretnu vijest svijetu su otkrili sasvim slučajno.

Godinu dana nakon što su pale zaruke latino zavodnik Riki Martin uplovio je u bračnu luku s partnerom Džovanom Žosefom . Iako se o njihovom vjenčanju nagađalo mjesecima, slavni par odlučio je sve iznenaditi pa je ceremoniju organizirao u tajnosti.

Da su svoj odnos podigli na višu razinu pjevač je otkrio sasvim slučajno tokom premijere TV serije "American Crime Story: Ubojstvo Giannija Versacea" u kojoj Martin tumači lik D'Amica, dugogodišnjeg ljubavnika slavnog dizajnera, prenosi Dnevnik.hr.

"Osjećaj je sjajan. Ne mogu ga opisati kao svog zaručnika. Ne mogu. On je moj suprug, moj muškarac", izjavio je Martin na crvenom tepihu.

Najavio je također da će uskoro organizirati i veliko slavlje kako bi dostojno proslavili svoju ljubav. "Bit će to tipičan trodnevna zabava, večera, ponovljena ceremonija, zabava i oporavak", izjavio je kroz smijeh Martin, a njegovu izjavu prenosi The Sun.

Riki i Džovan zajedno su od 2016. godine, a u studenom iste godine par se i zaručio. Novopečeni supružnici od samog početka veze zajedno brinu o Martinovim 9-godišnjim blizancima Mateu i Valentinu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.