JET SET

Milica Todorović odgovorila na kritike: Prave žene imaju koji kilogram viška

( Arhiv)

Avaz.ba

11.1.2018

Pjevačica Milica Todorović napravila je pauzu u karijeri jer je, kako kaže, bila previše umorna i depresivna. Iako je u međuvremenu izdala hit singl ''Limunada'' sa Eminom Jahović i ''Ljubi me budalo'' sa MC Yankom, Milica se nije pojavljivala u medijima niti nastupala. Kada je odlučila da se vrati poslu, mediji su počeli da pišu kako je tokom pauze postala gojazna.

Ipak, Milica smatra kilograme poželjnim.

- Sretna sam i uživam u ovih nekoliko kilograma viška. Oduvijek sam željela da ličim na žensko, dobijem butine, kukove, stomačić. Možda bi trebalo da smršam dva-tri kilograma, tačnije da se malo zategnem u teretani, ali ništa radikalno - kazala je zvijeda i dodala:

- U posljednje vrijeme toliko sam radila da uopće nisam imala vremena za sebe. Jela sam nezdravo jednom ili dva puta dnevno, loše i neredovno spavala. S druge strane, duboko vjerujem da depresija i nezadovoljstvo također imaju dosta uticaja. Ovaj posao je stresan i često ne možeš da ostaneš ravnodušan na razne situacije u kojima se nalaziš. Vrlo je moguće da je blaga depresija uticala na spontano taloženje mojih kilograma, mada je glavni uzrok, zapravo, neredovan život i nezdrava ishrana - priznala je Milica.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.