JET SET

Anabelinog muža su osudili žestoko: Zatim je otkrivena istina o optužbama da ne plaća alimentaciju za svoje vanbračno dijete

Avaz.ba

16.1.2018

Nakon što je Jasmina Skender, sa kojom Lunin očuh ima sina Leona, izjavila da na ime alimentacije nije dobijala novac za njegovo izdržavanje, te da otac ne želi da ga vidi, otkrivena je i druga strana priče.

Naime, otkako je blogerka Luna Đogani započela svoje učešće u "Zadruzi", oči javnosti uprte su u sve članove njene porodice, koja je tokom četiri i po mjeseca gotovo svakodnevno spekulisala o njoj samoj, ali i njenim roditeljima, pjevačici Anabeli Atijas i denseru Gagiju Đoganiju. Pošteđen, ipak, nije bio ni Lunin očuh Andrej Atijas, Anabelin drugi muž, sa kojim je pjevačica 2013. dobila treću po redu kćerku Blankicu.

Budući da su porodice Đogani i Atijas u žiži interesovanja, sve češći su istupi u javnosti Jasmine Skender (29) iz Zenice, sa kojom je Andrej ima sina Leona, koji je plod njihove kratkotrajne romanse. Iako Jasmina u svojim intervjuima govori kako je sa Andrejem bila u ozbiljnoj vezi, koja je prekinuta zbog Anabele, te optužuje Atijasa da svog sina ne viđa i na ime njegovog izdržavanja ne plaća alimentaciju, izvor upućen u ovu priču otkriva da je istina, zapravo, potpuno drugačija.

- Ne znam stvarno šta se dešava, ovo što Jasmina u posljednje vrijeme izjavljuje stvarno nema veze s vezom. Izvrće stvari i priča neku svoju priču, tačno koristi trenutak kada se zbog "Zadruge" priča i o Luni, pa i o Gagiju, Anabeli i Andreju, da ga najstrašnije ocrni, a sebe uzdigne - započeo je priču izvor koji je insistirao da ostane anoniman, a onda nastavio:

- Prvo, ona priča da su oni bili u nekoj ozbiljnoj vezi, a oni su samo jedno veče bili zajedno... I to svi znaju. Desilo se šta se desilo, šta sad, tri mjeseca od tada mu se javila i rekla da je trudna. On nije bježao od odgovornosti kao što ona priča. Prihvatio je sve obaveze, plaćao je dijetetu alimentaciju 200 konvertabilnih maraka (oko 100 eura), a problem je nastao kad mu je Jasmina zabranila da viđa sina. Tada ju je tužio - objašnjava izvor, prenosi Kurir.

Izvod upućen u priču dodaje da mu nije jasno zbog čega Jasmina priča da je Andej taj koji ne želi da viđa Leona, kad je on pravdu pokušao da potraži sudskim putem baš zbog toga što mu je to pravo uskratila.

- Sve te njene priče padaju u vodu. Pa, čovjek ju je tužio jer mu je zabranila da viđa malog, postoje i dokazi za to. Alimentaciju je plaćao sve dok mu sud nije naložio da prestane to da radi, jer pozive za suđenje uporno nije primala na adresi, na kojoj je uredno podizala alimentaciju. Zamislite, pa ona mu je tražila mesječno da plaća 4000 eura, a on ima platu 1000 eura. Pa, gdje to ima?! I što se, poput ostalih roditelja, za prava svog djeteta ne izbori na sudu, na kojem se i dalje ne pojavljuje, već putem tabloida - pita se izvor upućen u čitavu priču, i koji je za sam kraj razgovora dodao da su Jasminine optužbe na Anabelin račun, takođe, lažne.

- Ma, to su sve gluposti, ona nije u tom fazonu. Nikad ni za nju, ni za to dijete ni riječ nije rekla, a kamoli nešto ružno. Anabela zna da je to Andrejeva i Jasminina stvar, da je na njima da to riješe i ona se tu, znam provjereno, nikad nije mješala, niti je ona ikog razdvajala i, ne daj Bože, to dijete odvojila od oca - završava izvor.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.