Uz pomoć surogat majke: Kim Kardašijan i Kanje Vest postali roditelji po treći put

Avaz.ba
16.01.2018 20:52

( Instagram)

Kim Kardašijan (Kardashian) i Kanje Vest (Kanye West) postali su roditelji po treći put nakon što im je surogat majka rodila djevojčicu tešku 3,3 kilograma.

- Zahvaljujemo se i divnim doktorima i medicinskim sestrama jer su se brinuli za surogat majku. Nort (North) i Sent (Saint) su uzbuđeni zbog dolaska sestrice - rekao je slavni par koji još nije otkrio kako će imenovati prinovu.

Rijaliti zvijezda i reper koristili su pomoć surogat majke jer je Kim tokom obje trudnoće imala poteškoća, a doktori su joj rekli da bi joj treća trudnoća mogla biti rizična.

Surogat majka ima 27 godina, dva sina i pet je godina u braku. Završila je fakultet, a paru se svidjela jer je u izvrsnoj fizičkoj formi.

Tokom trudnoće, Kanje i Kim su joj zabranili da farba kosu, pije alkohol, jede sirovu ribu, koristi saune i puši. Za njenu sigurnost tokom trudnoće bila su zadužena dva tjelohranitelja  koji su joj pomagali od trećeg mjeseca trudnoće. Cijeli proces i "uslugu" Kanje i Kim platili su oko 114 hiljada dolara, prenosi 24sata.hr.

  • ( Instagram)
    ( Instagram)
NA VRH