JET SET

Pjevačica Ivana Kindl u problemu: Neko mi je ukrao identitet i dogovarao svirke

Instagram

Avaz.ba

23.1.2018

Pjevačica Ivana Kindl ovih je dana u velikom problemu. Kako je objavila na svojoj službenoj Fejsbuk stranici neka osoba se služi njenim identitetom te dogovara koncerte.

Ivana je zamolila ljude da joj se jave ako ih je kontaktirala osoba koristeći njen identitet. Istakla je da joj nastupe dogovaraju basist i menadžer .

" Ne mogu vjerovati da nekome može na pamet pasti ovakva ideja koja je vrlo opasna za moju reputaciju, moje koncertne angažmane koji meni i mom bendu život znače", istakla je zabrinuta pjevačica Ivana Kindl (40). 

Facebook

Kindl je dodala da ne želi niti pomišljati o mogućnosti da je ta osoba u njeno ime kontaktira i organizatore ili da se to učestalo događalo. 

Objasnila je kako njene koncerte dogovaraju samo producent i basist te menadžer. Zamolila je ljude da je obavijeste ako ih je neko kontaktirao s e-mail adrese [email protected] te ispričala ako je neko već komunicirao s osobom koja se predstavljala kao ona.

Instagram

Kindl je nedavno progovorila o svojoj bolesti zbog koje su ljudi mislili da je na rubu anoreksije. Slavonka je tada smršavila deset kilograma.

Instagram

- Kad je počelo povraćanje, znala sam da moram otići liječniku. Otkrila sam da je bakterija Helicobacter pylori uzrok mog lošeg fizičkog stanja - rekla je pjevačica i upozorila druge da ni slučajno ne zanemaruju takve simptome. 

Kako bi poboljšala svoje zdravlje, počela je vježbati aktivnije, a jedno vrijeme nije pila mlijeko i jela citruse. Radi toga sada preferira zdraviju i laganiju hranu. 

Instagram

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.