JET SET

Jednostavna, lijepa, uredna i glamurozna: Otkrivamo tajnu savršene frizure Kejt Midlton

Avaz.ba

25.1.2018

Jednostavna, lijepa, zdrava i glamurozna, bilo da je u repu, raspuštena ili da je u pitanju punđa, upravo takva je frizura vojvotkinje Kejt Midlton (Kate Middleton).

Njena je tajna gotovo nevidljiva, a super je jednostavna .

Vojvotkinja navodno već godinama koristi isti šampon i regenerator koji njenoj kosi najbolje odgovaraju, piše Glamour, a radi se o Kérastase Bain Satin šamponu i regeneratoru koje apsolutno obožava, kao i brojne druge djevojke koje se kunu u njihovu učinkovitost. 

Ovi joj proizvodi daju najbolju moguću njegu i njenu kosu maksimalno štite od raznih oštećenja, stoga nije toliko čudno da joj raspuštena kosa svaki puta doslovno sjaji.

No, sad kad smo riješili regeneratore i šampone, krenimo na njene slavne punđe i bilo kakvu podignutu frizuru koju Kejt već nosi.

Naime, njena frizerka svaki put prilikom izrade njene frizure koristi gotovo nevidljivu mrežicu za kosu, u boji i nijansi Kejtine kose, koja svaku vlas drži na mjestu i ne dopušta vjetru, kiši i bilo kojoj drugoj vremenskoj nepogodi da joj pokvare savršenu frizuru. A to vjerovatno dosad niste ni primijetile, zar ne?

Sljedeći put kad odete kod svog frizera na frizuru za svadbu ili neki svečaniji događaj, sjetite se ovog super korisnog i jednostavnog trika.

AFP

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.