JET SET

Bivša zaova otkrila sve detalje braka Karleuše i Bojana Karića

Avaz.ba

4.2.2018

Pjevačica Danijela Karić tvrdi da njena koleginica Jelena Karleuša nije bila u braku sa njenim bratom od strica Bojanom Karićem zbog novca kao što se misli već godinama. Ona ističe da je mnogo djevojaka zbog novca pokušavalo da se uda za nasljednike dinastije Karić, ali da su se muzička zvijezda i njen brat voljeli.

Kćerka Hafe i Dragomira Karića kaže da bez obzira na to što je Jelenin i Bojanov razvod bio buran, i dalje ima lijepo mišljenje o njoj.

- Ona se svakako nije udala za njega zbog para, već su se voljeli. Ima djevojaka koje žele da uđu u našu porodicu zbog novca, ali Jelena nije jedna od tih. S njom sam se baš lijepo slagala, bila mi je jedna od omiljenih snajki. Karleuša je privatno veoma pristojna i fina osoba, uvijek mi je ukazivala poštovanje, nemam ništa ružno da kažem o njoj. O njoj sam imala lijepo mišljenje i imam ga i dalje - ističe Danijela, koja na pitanje da li će joj drugi članovi poznate porodice zamjeriti što hvali bivšu snajku, odgovara:

- Mi se kao porodica mnogo volimo i držimo se zajedno. Ipak, svako od nas ima pravo na svoj stav i svoje mišljenje - rekla je Danijela.

Nasljednica bogate imperije podsjeća da se i ona razvela od Nikole Martića, i kaže da samo Jelena i Bojan znaju zbog čega je došlo do kraha njihovog braka.

- Milioni ljudi se razvedu, ne vidim tu ništa čudno. Očigledno nisu bili jedno za drugo, jer su pronašli sreću u novim brakovima, ona sa Duškom, on sa Mašom. Drago mi je što su oboje našli svoj put i ljubav. Previše se pompe diglo oko njihovog odnosa bez razloga. I ja sam bila u braku, pa se razvela. Sve je to za ljude - smatra Danijela.

Ona dodaje da je i poslije Karleušinog raskola sa porodicom Karić bila na njenim nastupima:

- Išla sam na njene koncerte i super se provela. Njeni nastupi su odlični. Opet bih otišla da je slušam, što da ne - zaključuje.

Karleuša i sin Slavice i Sretena Karića vjenčali su se 23. septembra 2004. godine. Na vječnu ljubav pred Bogom zakleli su se u Crkvi Petra i Pavla u Beogradu, da bi potom u vili “Jelena” sklopili i građanski brak, poslije čega je uslijedilo svadbeno veselje. Međutim, brak je pukao već u martu 2005. godine.

Bojan se dvije godine kasnije oženio Mašom Nikolić, koja mu je rodila dvoje djece, a pjevačica se 2008. udala za fudbalera Duška Tošića, sa kojim ima dvije kćerke.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.