JET SET

Tuga i nevjerica u obitelji slavne glumice: Kim tražila pomoć, a onda su stigle najgore vijesti

Avaz.ba

5.2.2018

Kim Cattrall, zvijezda serije "Seks i grad", shrvana je obiteljskom tragedijom.

Slavna glumica Kim Cattrall sa svojim obožavateljima podijelila je tugu koja ju je zadesila. Naime, zvijezda serije "Seks i grad" otkrila je da je njezin brat Christopher pronađen mrtav. I to nekoliko sati nakon što je glumica putem društvenih mreža uputila apel za pomoć u potrazi za nestalim bratom.

-S velikom tugom moram objaviti neočekivanu smrt svog brata Chrisa Cattralla. U ovim trenucima molim vas za privatnost. Želimo vam svima zahvaliti na bezuvjetnoj ljubavi i podršci koju nam pružate - napisala je glumica na svom Twitteru.

Njezin brat nestao je iz svog doma u Alberti prošlog utorka, a njegov neočekivani odlazak Kim je ostavio u nevjerici.


-To nije slično Chrisu, nikad ne bi ostavio nezaključanu kuću, neke stvari ni svojih sedam pasa. Chris ima 55 godina, visok je 180 centimetara, težak 90 kilograma, ima plave oči, kratku smeđu kosu, kozju bradicu, prosječne je građe i najčešće nosi zimski kaput do struka s kapuljačom, crne rukavice, traperice i crne zimske čizme. On je jedinstven brat. Molim vas da nam pomognete da ga vratimo kući - zavapila je glumica koja se do posljednjeg trenutka nadala dobrim vijestima.

Zašto je Chris nestao i gdje je pronađen, za sada nije poznato. Glasnogovornik kanadske policije tek je izjavio da ne postoji razlog zbog kojeg bi se njegova smrt tretirala kao sumnjiva.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.