JET SET

Marina Tucaković: Živu me sahraniše

( R. Ristić)

Alo.rs

9.2.2018

Marina Tucaković je prije nekoliko dana osjetila da nešto nije kako treba sa njenim zdravljem. Nakon što joj je pozlilo, otišla je kod ljekara, a on ju je uputio na onkologiju, gdje će joj u narednom periodu biti urađene analize, a urađena je i biopsija.

Marina je, kako njeni prijatelji tvrde, veliki borac i ne želi da je bilo ko sažalijeva. Podršku je, osim od članova porodice, dobila i od velikog broja estradnih ličnosti sa kojima se i privatno druži. Izvor blizak Tucakovićevoj za "Alo!" kaže da su je najviše pogodili naslovi da joj je zdravlje ugroženo i da se bori za život.

Sin i suprug stalno uz Marinu 

Kako "Alo!" saznaje, Marini najveću podršku u Institutu za onkologiju i radiologiju Srbije pružaju suprug Futa i sin Milan. Oni ne dozvoljavaju Marini da se preda.

- Svakodnevno su sa njom i pričaju o svemu. Trude se da ne spominju previše situaciju u kojoj se našla, kako bi joj olakšali. Ne žele da je dodatno opterećuju - kaže izvor.

- Kada sam čula tu priču, odmah sam pozvala Marinu jer sam bila šokirana činjenicom da su je pojedini mediji već sahranili. U trenutku kada sam vidjela da se navodno bori za život, pozvala sam je na mobilni telefon i ona mi se odmah javila. Rekla je: "Eto, vidiš, živu me sahraniše". Ispričala mi je da situacija još nije alarmantna, te da čeka rezultate kako bi se utvrdilo o čemu se tačno radi - kaže izvor blizak Marini.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.