JET SET

Karleuša: Bavit ću se politikom zajedno s Anom Bekutom i Marijom Šerifović

( Arhiv)

Cdm.me

15.2.2018

Pjevačica Jelena Karleuša u avgustu puni 40 godina, i poručuje da neće dozvoliti javnosti da je marginalizira što se, smatra JK, često dešava n Balkanu kada žena “uđe u određene godine”.

- Kad na estradi napuniš određene godine, stavljaju te u staro gvožđe. Sve žene koje u ovom poslu imaju preko 40 godina smatraju se prestarim, što je jedna velika nepravda - kaže Karleuša za "Informer".

Pjevačica poručuje da će se i ona, kada je budu smatrali starom, truditi da se zadrži na sceni. 

- Kada odem u staro gvožđe iskoristit ću svoju popularnost na pravi način da ne odem tek tako u zaborav. Najviše ću se baviti humanitarnim radom i socijalnim temama. Na taj način ću biti povezana i sa politikom - objašnjava “mala od skandala”.

- Žena u politici treba da bude više. One su u lošem položaju, i muškarci ih a neki način drže u zapećku, kada je riječ o politici. 

Kada bih jednog dana osnovala političku partiju, pozvala bih Anu Bekutu i Mariju Šerifović da mi se pridruže. To su dvije jake žene sa različitim karijerama, stavovima, životnim načelima, a opet inspirativne ličnosti. Na njih ljudi mogu da se ugledaju, naročito žene - smatra Jelena.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.