JET SET

Bivši suprug Dženifer Aniston navodno je cijeli život iskorištavao bogatije žene

( AFP)

Index.hr

16.2.2018

Dženifer Aniston (Jennifer) upravo prolazi kroz drugi razvod.

Holivudska miljenica i njen suprug Džastin Terou (Justin Theroux) potvrdili su prošlog četvrtka da se razvode nakon svega dvije i po godine braka.

Iako se već neko vrijeme šuškalo kako im je brak u krizi, navodno zato što ona ne želi djecu, par je uspješno opovrgavao sve napise, no jučer su ih i službeno potvrdili.

Par je u saopćenju potvrdio da su se za razvod odlučili još krajem prošle godine, što objašnjava činjenicu da ih u posljednje vrijeme nismo viđali zajedno, ali i to da je 49. rođendan Dženifer provela s prijateljicama u Malibuu, dok je Džastin bio u Njujorku.

Inače, otkad je započela vezu s naočitim Džastinom, počele su priče kako dotični ima dugu historiju iskorištavanja slavnijih i bogatijih žena radi novca i slave, no Dženifer nikada nije komentirala takve natpise.

S druge strane, prije slavne "Prijateljice", glumac, producent i scenarist bio je čak 11 godina u vezi s holivudskom stilisticom Hajdi Bivens (Heidi), a šuška se kako ju je neko vrijeme i varao s Dženifer.

Čini se kako se sreća doista ne gradi na tuđoj nesreći, a cijeli svijet sada je uperio oči u Dženifer i njezinog bivšeg supruga Breda Pita (Brad Pitt).

Internetska publika je tako uvjerena kako će se Bred i Dženifer sada pomiriti, a jedna od teorija jest da je Dženifer "napucala" Džastina upravo zbog bivšeg supruga.

Ima li u tome istine, pokazat će vrijeme, jer u Holivudu baš ništa ne može ostati tajna.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.