JET SET

Razvode se nakon 10 godina braka: Emina i Mustafa udružuju snage na njegovom novom albumu

Kurir

17.2.2018

Nakon nekoliko mjeseci špekulacija, Emina Jahović zvanično je saopćila i potvrdila da se razvodi od supruga Mustafe Sandala poslije 10 godina braka. Ono što mnoge zanima jeste gdje će ona nastaviti živjeti i šta će se dalje dešavati s njihovom porodicom.

Naime, odluka popularnog para neće utjecati na Eminin odlazak iz Turske, budući da će pjevačica ostati da živi u Istanbulu, i to u novoj kući. Osim toga, Emina i Mustafa će udružiti snage kada je riječ o njegovom novom albumu.

- Njih dvoje odlučili su da se sporazumno razvedu i samim tim su ostali u dobrim odnosima. Oni su živjeli skoro 15 godina zajedno, a normalna komunikacija između njih se neće izgubiti zbog sinova Javuza (Yavuz) i Jamana (Yaman). 

Emina i Mustafa su gradili vilu, u koju su planirali da se usele nakon završnih radova, ali sada su postigli dogovor da Mustafa ostane u zajedničkom stanu, dok će Emina preći u novu kuću. Ona svakako provodi dosta vremena u srbijanskoj prijestonici zbog velikog broja nastupa, ali ne želi da remeti Javuza i Jamana, koji se školuju u Istanbulu - kaže izvor upućen u čitavu priču i dodaje da će pjevačica nastaviti poslovnu saradnju s Mustafom.

- Emina je tokom 2015. godine naporno radila na svojoj kozmetičkoj liniji, koja se pokazala odličnom, tako da će nastaviti da vodi svoju kompaniju u Istanbulu. Također, ona dosta pomaže Mustafi kada je o izboru pjesama riječ, a budući da je poznata i kao autor svojih pjesama, ona će i na njegovom albumu dati svoj pečat - objašnjava izvor za Kurir.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.