JET SET

Aleksandra Prijović za Avaz.ba: Filipu nikad ne bih oprostila prevaru

B. ŠIŠIĆ

23.2.2018

Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz

Foto: B. Šišić


Po završetku izuzetno uspješne američke turneje, popularna Aleksandra Prijović vratila se ponovo u Evropu, i odmah imala izuzetno posjećen nastup u njemačkom gradu Ofenbahu. 

Skoro hiljadu posjetilaca nestrpljivo je čekalo popularnu pjevačicu, a ona je kao uvijek vesela, nasmijana i izuzetno dotjerana napravila odličnu atmosferu.

Aleksandrina pratnja i ovaj put bio je njen zaručnik Filip Živojinović.

Na pitanje šta očekuje od Filipa za 8. mart, Aleksandra je odgovorila kako je vjerenički prsten za "Dan zaljubljenih" sasvim dovoljan. 

- Ma, sada mi ne treba ništa poklanjati. Veoma sam se obradovala vjereničkom prstenu, tako da sam izuzetno sretna i voljena žena - kazala je Aleksandra.

Na pitanje bi li oprostila nevjeru, pjevačica je odmah odgovorila da ne bi, jer za takvo nešto nema oprosta. 

Među onima koji su došli da se vide s njom bio je i Matijas Šmit s djevojkom Kristinom. Kada su Aleksandra i Kristina stale jedna pored druge, nije se znalo koja je od njih dvije ljepša.

Saša iz Zvornika, "snažni momak" koji radi na osiguranju kluba u kojem je održan nastup, bio je tu večer zadužen za Aleksandrinu sigurnost. Dobru atmosferu u bekstejdžu napravio je i nezaobilazni mađioničar Stefano, koji je do suza nasmijavao, kako Aleksandru tako i Filipa, kojem je poručio da će ga pretvoriti u zeca ako pokuša prevariti Aleksandru.

Druženje s Aleksandrom Prijović trajalo je do ranih jutarnjih sati, a osim njenih velikih hitova, pjevačica je pjevala pjesme kolegica, ali i pjesme njene buduće svekrve Lepe Brene.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.