JET SET

Saša Popović priznao da je bio kod babe Vange: Sve što je predvidjela ostvarilo se

Kurir.rs

26.2.2018

Saša Popović otkrio je javnosti do sad nepoznate detalje iz života, a ono čime je iznenadio jeste posjeta babi Vangi koja mu je prorekla cijeli život. Međutim, on nije jedina zvijezda estrade koja je išla kod nje.

Sa Sašom je babu Vangu posjetila i cijela grupa "Slatki greh" koja je u to doba harala bivšom Jugoslavijom, pa je tada i Lepoj Breni prorekla sudbinu.

Kako kaže direktor Granda, baba Vanga je predvidjela raspad njihove čuvene grupe, kao i vrijeme kad će se to dogoditi.

- Bili smo kod pokojne Vange. Tačno je to rekla! Kad sam sjeo ispred nje ona je samo kazala: 'Skini naočale.' Ja kažem: 'Ne nosim naočale', a ona je odgovorila: 'Sad ću te izbaciti napolje, skini naočale. Djeco, ovo je divno, sve je lijepo, ali vi sljedeće godine više nećete postojati.' I onda mi je otkrila šta me čeka tokom cijelog života... Sve mi je rekla šta i kako će biti... Čak me i pitala: 'Hoćeš da ti kažem kada ćeš umrijeti?' - rekao je Popović.

- I ti sada sve znaš - pitala ga je voditeljica. 

- Da. I sve mi se obistinilo, ali pazi, u dlaku! Za pet minuta mi je ispričala cijeli život i rekla je: 'Dobro pamti šta ću ti reći!' Pričala je pola srbijanski, pola bugarski, pošto je ona u Strumicama. Rođena je tamo, išla je u školu tamo - zaključio je Saša.

Podsjetimo, i Brena je jednom prilikom otkrila kako je bila u posjeti babi Vangi, koja joj je kazala da će se "udati za čovjeka u bijelom".

- Živjet ćete u skladnom braku, ali samo ako ne izabereš supruga stranca - citirala je svojevremeno Brena Vangine riječi.

Prvo što mi je palo na pamet je da će to biti neki doktor, jer je moj otac bio medicinski radnik, pa sam to dovela u vezu. Bijelo odijelo, bijela uniforma - rekla je pjevačica. 

- Nisam bila pretjerano oduševljena, jer nisam mogla zamisliti da putujem po svijetu, a on radi u nekoj bolnici. Kasnije sam shvatila da 'bijeli sport', tenis, ima bijelu uniformu - ispričala je Brena u nekoliko navrata.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.