JET SET

Madona traži pomoć, želi vratiti staru slavu

CDM

27.2.2018

Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+1

Foto: Instagram

Madona (Madonna), jedna od najvećih zvijezda u historiji popularne muzike, žalila se na Instagramu na stanje u muzičkoj industriji i nagovijestila da sprema novi album.

Muzički producent Gaj Oseari (Guy Oseary), s kojim je kraljica popa radila na albumu “Ray of Light” prije dvadeset godina, povodom ovog jubileja okačio je snimak njih dvoje iz tog doba. U opisu slike, Oseari je napisao: "Jedan od najboljih albuma svih vremena. To je bio prvi album na kojem smo Madona i ja radili. Na snimku se vidi kakav smo odnos imali. Ništa se nije promijenilo. Kad bi nas neko snimio danas, bila bi ista dinamika. Volim ovu ženu. Volim ovaj album."

Madona mu je u komentaru zatražila pomoć: "Možeš li sada da mi pomogneš, molim te?"

Onda se požalila na trenutno stanje u svijetu muzike: "Sjećam se kad sam od početka do kraja pravila albume s drugim umjetnicima i kad mi je bilo dozvoljeno da budem vizionarka, a ne da idem na kampove za pisanje pjesama na kojima niko ne može da sjedi mirno duže od 15 minuta!"

Na kraju komentara, Madona je napisala: "dolazi uskoro…", što bi moglo značiti da se diva sprema da objavi sljedeće izdanje.

"Ray of light" bio je Madonin sedmi album objavljen godinu nakon rođenja njenog prvog djeteta. Sumnjalo se da će to utjecati na kvalitet njene muzike, ali "Ray of Light", na kojem je hit "Frozen", postao je njen najprodavaniji album.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.