Tom Kruz zaboravio kćerku: Odbija da je vidi već godinama

Azra.ba

Suri Kruz (Cruise, 11) uglavnom se može vidjeti u društvu majke, glumice Kejti Holms (Katie Holmes), a strani mediji tvrde kako oca Toma Kruza nije vidjela već nekoliko godina.

Kada je krajem avgusta 2012. napokon okončana brakorazvodna parnica Toma Kruza i Kejti Holms, njihova tada šestogodišnja kćerka Suri pripala je majci. Ipak, slavni glumac nije dobio zabranu viđanja kćerke.

No, kako stvari danas stoje, izgleda da je samoinicijativno odlučio da nema vremena za svoje jedino biološko dijete. Podsjetimo, s bivšom suprugom Nikol Kidman (Nicole Kidman ) Kruz ima dvoje usvojene djece, 25-godišnju Izabelu i dvije godine mlađeg sina Konora (Connor). 

Iako Holms i Kruz nakon razvoda nikada javno nisu progovorili o razlozima raskida, uvijek se špekuliralo kako je glavni krivac njegova zaluđenost sajentologijom, a kada je u tu kontroverznu zajednicu htio da uključi i kćerkicu Suri, Kejti je uradila sve kako bi je spasila.

Pritom nije poznato da li uspješni holivudski glumac, koji se uredno nalazi na listi najplaćenijih osoba filmske industrije, učestvuje u troškovima alimentacije ili pak Kejti sve pokriva sama. Uvijek škrt na riječima kada se radi o privatnom životu, Kruz je tek kratko prokomentirao nedavno pitanje smatra li da će se i malena Suri baciti u glumu kada odraste.

- Nikad ne znate - promrmljao je 55-godišnjak kojeg smatraju jednim od najistaknutijih članova sajentološke zajednice. 

Poznati otac se itekako udaljio od kćerkice, a postoje tek nagađanja da ponekad razgovaraju telefonskim pozivom. Neki sumnjaju kako se Tom od Suri ogradio i kada je njegova bivša supruga Kejti započela tajnu vezu s glumcem Džejmijem Foksom (Jamie Foxx ), s kojim je nedavno javno viđena prvi put nakon pet godina skrivanja. 

Budući da malena živi s majkom te nije članica Sajentološke crkve, to stvara mnogo veliki problem i navodno se ta cijela situacija nimalo ne sviđa vrhovnom vođi ove zajednice.

NA VRH

Podijeli članak na