JET SET

Naomi Kembel i Skepta nagi na naslovnici magazina

cdm.me

3.3.2018

Manekenka Naomi Kembel (Naomi Campbell) i reper Skepta (Joseph Junior Adenug) već duže vrijeme bude interesiranje medija, koji su na sve načine pokušavali saznati ima li među njima nešto više od prijateljstva.

Iako je do sada šutjela, najnovija naslovnica “GQ” magazina otkrila je prirodu njihovog odnosa.

Supermodel Naomi Kembel i reper Skepta fotografirali su se za martovsko izdanje poznatog “GQ” magazina, čime su konačno potvrdili emotivnu romansu.

Nježna fotografija na kojoj Naomi pozira sa Skeptom, oduševila je njene obožavaoce širom svijeta koji su imali samo komplimente za njen izgled u 47. godini života.

Crna gazela, kako je često zovu, i njen 12 godina mlađi dečko fotografirali su se golišavi u veoma prisnom zagrljaju, a gotovo je nemoguće ne primijetiti da nemaju ništa na sebi.

Dok je reper grli, Naomi je raširila osmijeh te dokazala da uživa u novoj ljubavi.

Nježna fotografija na kojoj Naomi pozira sa Skeptom oduševila je njene obožavaoce širom svijeta koji su imali samo komplimente za njen izgled u 47. godini života.

Crna gazela, kako je često zovu, i njen 12 godina mlađi dečko fotografisali su se golišavi u veoma prisnom zagrljaju, a gotovo je nemoguće ne primijetiti da nemaju ništa na sebi.

Dok je reper grli, Naomi je raširila osmijeh te dokazala da uživa u novoj ljubavi.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.