JET SET

Sergej Ćetković sprema album sa starogradskim pjesmama

CDM

CDM

5.3.2018

"Kralj balada", kako ga često znaju osloviti, Sergej Ćetković, planira da odstupi od prepoznatljivog pop-pravca koji njeguje već dvije decenije, i publici pruži nešto novo. Naime, popularni Podgoričanin ima u planu da snimi album na kojem će se naći starogradske pjeseme.

- Dijete sam rokenrola i panka, ali mom senzibilitetu najviše odgovaraju pop i rok balade, po kojima me često prepoznaju. Vremenom naučiš da ne treba praviti izlete u nepoznato. U muziku sebe ulažem maksimalno. Imam razne planove, pa čak i da snimim album starogradske narodne muzike, na kojem ću obraditi pjesme Tome Zdravkovića, Predraga Živkovića Tozovca… - rekao je Sergej.

On je ovih dana posvećen pripremama za beogradske koncerte od kojih će jedan, 8. marta, upriličiti na svoj 42. rođendan.

- Četrdeseti rođendan proslavio sam na valjan način, ali nisam opterećen godinama, niti svojim izgledom - da moram izgledati mlađe. Prestao sam razmišljati o prolaznosti kada sam napunio trideset. Tada mi je to bilo bitno, a sada sam shvatio da sam odrastao čovjek, dobro se osjećam, u punoj sam snazi, nikad nisam bio kreativniji, mentalno jači, ali i pametniji - kaže Sergej.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.