JET SET

Kćerka Anđeline Džoli ima "crnogorski stil", a svi se pitaju hoće li promijeniti spol

Vijesti.me

8.3.2018

Glumica i rediteljica Anđelina Džoli (Angelina Jolie) nedavno je na dodjelu Emi nagrada došla u pratnji kćerki Zahare (13) i Šajlo (11).

Iako je Džoli ceremoniji prisustvovala zbog svog animiranog filma "Breadwinner", pažnju javnosti najviše je privukla njena mlađa kćerka Šajlo.

Šajlo je, zahvaljujući kratkoj frizuri dovedenoj do savršenstva, crnim sakoom i pantalonama, kao najstarije biološko dijete glumice i Breda Pita (Brad Pitt) ponovo pokrenula glasine o njenom rodnom identitetu.

Džoli je Veniti feru 2012. godine kazala da Šajlo ima "crnogorski šmek" i preferira da nosi odjeću za dječake, kao i da ona i Pit nemaju problema s tim.

- Šajlo, čini nam se, ima neki crnogorski stil, oblači se kao tamošnji ljudi. Voli trenerke, sakoe, tako da obično nosi sako u kombinaciji sa pantalonama ili trenerkom. Voli da se oblači kao dječak i želi da bude dječak, pa smo zato morali da joj skratimo kosu. Voli nositi sve muško - kazala je tad glumica.

Pit je 2008. godine rekao voditeljici Opri Vinfri da Šajlo želi da je zovu Džon.

- Želi da je oslovljavamo tako. Džon ili Piter, tako da je nešto vezano za Petra Pana. Zato moramo da je zovemo Džon. Ako je pitam - Džone, želiš li sok od narandže, ona će odmah odgovoriti. To su neke stvari koje su vjerovatno simpatične roditeljima, ali ne i drugim ljudima - rekao je Pit tad.

Džoli u posljednje vrijeme nije potvrdila da li se Šajlo zaista želi podvrgnuti procesu promjene spola.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.