JET SET

To će sigurno biti apsolutni hit: Alen Islamović ulazi u studio sa Enelom Palavra

Avaz.ba

12.3.2018

Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+4

Enela Palavra, mlada pjevačica koja živi u Americi, a čiji korijeni potječu iz BiH, slovi za jednu od najljepših mladih pjevačica.

Do sada je dokazala kako može stati „rame uz rame“ s najpoznatijim muzičkim imenima. Sigurno ide prema estradnom tronu, odlučna u namjeri da postane jedna od najpoznatijih pjevačica.

Nakon pjesme “Un poco loca”, ali i spota kojim je pokazala da posjeduje sve što treba jednoj muzičkoj zvijezdi, a to je: izvanredan glas, talenat, energiju i savršen izgled, prozvali su je bosanskom Šakirom (Shakira).


Lijepa i energična Sarajka iza sebe ima nekoliko uspješnih singlova: “Povedi me”, “Ljubav vodi me”, “Potjera”, “Oko moje”… „Mlađi, slađi” duet koji je snimila sa Selmom Bajrami...


Saradnja s najpoznatijim autorima i pjevačima za Enelu i njen tim nije nikakav problem. Zna se, smješkajući se priča ona, nositi i s najvećim imenima jer je sigurna u ono što želi, a to je prije svega dobra pjesma i uspješna karijera.

Uskoro će svoju publiku obradovati novim duetom. Čini je, kaže, jako sretnom što je dogovorila saradnju s Alenom Islamovićem, za kojeg kaže da je jedan od najkvalitetnijih vokala na sceni.

U pitanju je pjesma „Nije mi dobro“, koju će Enela s Alenom finalizirati u studiju Amila Loje.


- Jako se radujem saradnji s Alenom. Pjesma je puno drugačija od onih koje sam prije objavljivala. Mislim da će i ovaj muzički spoj Alena i mene biti pravo osvježenje na sceni. Sretna sam što je Alen prihvatio prijedlog da snimimo pjesmu – zadovoljna je Enela.


Ranije je Islamović snimio duet sa srbijanskom pjevačicom Milicom Pavlović. Ali, ako je suditi po komentarima onih koji su imali priliku čuti demo-snimak novog dueta, ovaj će vrlo brzo nadmašiti popularnost ranijih dueta koje je snimao Alen, ali i Enela. 

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.