JET SET

Adrijana Lima nakon raskida s Metinom Harom: Osjećam se izvrsno!

CDM

12.3.2018

Nedugo nakon što su svjetski mediji javili da je Adrijana Lima (Adriana) raskinula s turskim piscem Metinom Harom, ona je na Instagramu otkrila kako se osjeća ovih dana.

Iako je krajem prošle godine Adrijana djelovala presretno i zaljubljeno, "Fox News" je prije nekoliko dana pisao da je raskinula vezu s turskim piscem.

Lima je veći dio februara provela u Brazilu, a na Dan zaljubljenih je na Instagramu podijelila odu snažnim ženama, ali Metina nije spomenula. Uz to, ona već dugo nije objavila nijednu njihovu zajedničku fotografiju.

Danima se polemizira o tome je li manekenka trenutno zaljubljena ili ne. Ona je dala odgovor na pitanje kako se osjeća.

- Izvrsno, jer vrijeme provodim u najljepšem mogućem društvu! - rekla je Lima, kada je riječ o njenom trenutnom stanju. Adrijana je, naime, podijelila fotografiju svoje velike nasmijane porodice kako okružuje njenu baku Juliju.

- Najveći poklon, porodica… osmijeh… osmijeh ljudi koje voliš. Ova fotografija govori sve, u mom svijetu postoji jedna kraljica, a njeno ime je Julija, moja inspiracija, 98 godina mudrosti… Moj izvor mudrosti - napisala je Lima u opisu selfija koji je podijelila s fanovima i pratiocima na društvenoj mreži.

Instagram

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.