ROMANSA

Bivši muž Dženifer Aniston u vezi je s 21 godinu mlađom djevojkom

Dnevnik.hr

14.3.2018

Iako se dugo šuškalo da u braku Dženifer Aniston (Jennifer Aniston) (49) i Džastina Teroua (Justin Theroux) (46) postoje problemi, mnoge je ipak iznenadilo kad su prije mjesec dana i sami potvrdili da se rastaju. 

No, ako je suditi prema napisima u časopisu "Star", Džastinu nije trebalo dugo da preboli zvijezdu brojnih komedija. Naime, kako piše spomenuti tabloid, glumac se opet zaljubio i trenutno je u vezi s 21 godinu mlađom djevojkom i umjetnicom Petrom Kolins (Petra Collins).


- Džastin i Petra viđaju se neko vrijeme. On je opsjednut njome, uživaju u zajedničkim večerama. Bliskim osobama još tvrde da su samo prijatelji, ali svi vide da tu ima puno više od prijateljstva - tvrdi izvor.

Prošli mjesec Džastin je označio Petru na jednoj od svojih fotografija na Instagramu koju je podijelio, i to kratko prije nego što je i službeno objavljeno da je njegovu braku s Dženifer i službeno došao kraj.

Zanimljivo je da je Selena Gomez na Instagramu prestala pratiti Petru, donedavno blisku prijateljicu, nakon što je vijest o vezi s Džastinom dospjela u javnost, a svima je poznato da je Selena velika obožavateljica Dženifer Aniston.

Džastin se nakon razvoda od Dženifer povezivao i s glumicom Olivijom Munn.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.