HOBI

Džon Bon Džovi sa sinom pokrenuo privatni biznis

AFP

CDM

17.3.2018

Roker Džon Bon Džovi (Jon Bon Jovi) nekada je osvajao ženska srca hitovima, ali i markantnim izgledom, a danas je 56-godišnji muzičar uzorni otac četvero djece i predani suprug. Jedan je od rijetkih rok zvijezda uz čiji se brak nisu vezali skandali ni preljube, a svoju suprugu Doroteu Harli (Dorothea Hurley) je upoznao još u školskoj klupi.

Svoju ljubav su ovjekovječili sudbonosnim "da" još 1989. godine, a danas su ponosni roditelji 24–godišnje kćerke Stefani Rouz (Stephanie Rose), 23-godišnjeg sina Džesija (Jesse), 16-godišnjeg Džejkoba Harlija (Jacob Hurley) i 14-godišnjeg Romeo Džona (Romeo Jon).

Upravo je sa svojim najstarijim sinom Bon Džovi odlučio osnovati svoj brend pa se okušao u proizvodnji vina – tačnije rosea.

Ipak, muzičar je odlučio potražiti i savjet stručnjaka, pa je u zahtjevan posao krenuo u saradnji sa slavnim francuskim konsultantom Žerardom Bertrandom (Gerard). 

- Iako imam posao koji obožavam i radujem se poslu s bendom, raditi sa svojom porodicom je nešto što me čini sretnim - izjavio je slavni roker i dodao da se vino odlično prodaje u Americi.

Vino "Diving Into Hampton Water" odmah je osvojilo mnoge zagrižene ljubitelje vina, a predstavljeno je u Versaćevoj palati.

Iako mnogi smatraju da je proizvodnja rosea izvorna ideja poznatog pjevača, prava ideja došla je od njegovog sina pa tako Džon Bon Džovi zapravo radi za njega. Topla porodična priča ovime se pretočila u posao pun zadovoljstva.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.