AFERE

Emina konačno priznala šta će biti sa njom i djecom nakon razvoda od Mustafe

Instagram

Blic.rs

20.3.2018

Pjevačica Emina Jahović osvrnula se na priče da se sa sinovima zbog razvoda seli iz Turske u rodni Novi Pazar, pa je sa javnošću podijelila pravu istinu.

Pjevačica je istaknula da će život nastaviti u Istanbulu, ali iz samo jednog razloga.

- Dragi moji fanovi, svi koji me podržavate i volite u ovim teškim trenucima... Želim da vam kažem da sve špekulacije na temu mene, odlaska u Novi Pazar i života tamo, nisu istinite i nisu tačne. Svoj život, kao i prije, nastavit ću ovdje, baš u Istanbulu, zbog školovanja svoje djece i zbog života na koji sam navikla, a u Beograd i Novi Pazar ići ću isključivo iz privatnih i, naravno, poslovnih razloga - rekla je Emina na svom storiju na "Instagramu" i dodala:

- Nažalost, ja ne mogu zaustaviti sve špekulacije. Mi gledamo zbog naše djece da sve prođe u najboljem mogućem redu i sve će biti kao što je bilo i prije - završila je pjevačica, kojoj se po glasu moglo čuti da joj nije svejedno, jer i dalje prolazi kroz emotivan period i dodala kako trenutno publici priprema dva nova singla.

Inače, muzički par Emina i Mustafa razvode se nakon deset godina braka, a pjevačica je 15. februara putem društvenih mreža saopćila da je njihovom braku došao kraj.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.