NE BROJE GODINE

Novi ljubavni trend među slavnim damama: Mlađe sve slađe

Fuad MUSTAFIĆ

1.4.2018

Slavna manekenka Hajdi Klum (Heidi, 45), nakon što je raskinula s bivšim dečkom, kustosom i trgovacem umjetninama Vitom Šnabelom (Schnabel), koji je od nje mlađi 13 godina, ponovo je zaljubljena. Ovog puta, slavna njemačka manekenka u vezi je sa muzičarom Tomom Kaulicom (Kaulitz), gitaristom grupe “Tokio Hotel”. To ne bi bilo nimalo čudno da Hajdi nije izabrala ponovo dosta mlađeg partnera. Gitarista je, naime, mlađi od nje čak 16 godina. 

Novi momak

Poput Hajdi, i mnoge druge slavne dame iz svijeta filma, mode i muzike također uživaju u ljubavi s dosta mlađim muškarcima. Nekad je tako nešto bilo presedan, a danas postaje trend.

Holivudska zvijezda Šeron Stoun (Sharon Stone) ljubi 19 godina mlađeg Angela Bofa (Boff). Slavna glumica nedavno je u društvu novog momka proslavila i 60. rođendan. Ona iza sebe ima dva braka, a posljednji je okončala još prije 13 godina.

- Nisam tip žene koja je naučena da je treba definirati muškarac. Naučena sam da, ako želim imati muškarca u svom životu, on neće biti tu kao stvar dogovora nego će to biti stvarno partnerstvo, a to je danas veoma teško naći – iskrena je bila Stoun.

Razlike u godinama nisu bitne ni Robin Rajt (Wright). Ova američka glumica, nakon braka sa Šonom Penom (Sean Penn), zaljubila se u 14 godina mlađeg Bena Fostera. Bili su čak i zaručeni, ali su na kraju ipak raskinuli.

Zvijezda TV serije "Kuća od karata" ipak nije odustala od mlađih muškaraca pa se krajem decembra u 52. godini u tajnosti udala za dvije decenije mlađeg Klemona Žirodea (Clement Giraudet).

Holivudska glumica Džulijana Mur (Julianne Moore) u braku je sa devet godina mlađim Bartom Frojndlihom (Freundlich). Kad su započeli vezu, on je imao 26, a ona 35 godina.

Pjevačica i nogometaš

I holivudska glumica Sandra Bulok (Bullock) bila je u ljubavi sa 16 godina mlađim Rajanom Goslingom (Ryan). Osim s njim, bila je i sa 12 godina mlađim Rajanom Rejnoldsom (Ryan Reynolds), ali i sa svega pet godina mlađim Džesijem Džejmsom (Jesse James). Holivudska zvijezda Sandra danas uživa u braku s tek godinu mlađim fotografom Brajanom Rendalom (Bryan Rendal).

Popularni muzičko-sportski par Šakira (Shakira) i Žerar Pike (Gerard Pique) izazivaju pažnju javnosti gdje god se pojave. Pjevačica je 10 godina starija od nogometaša, ali njima to nije bitno. Par ima dva sina – Milana i Sašu (Sasha), a koliko su zaljubljeni, često pokazuju i na društvenim mrežama.

Sretni i zaljubljeni

Persi Gibson (Percy), peti suprug slavne britanske glumice Džoan Kolins (Joan Collins), imao je 36 godina kad su se 2002. vjenčali i mlađi je čak i od njene djece. Ona danas ima 84 godine, a on 52, a i dalje su sretni i zaljubljeni.

Zašto ih vole

Zrelost i iskustvo

Faktor zabranjenog voća

Nezavisnost i neopterećenost brakom

Smirenost i konkretnost


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.