SVAĐA

Natašu Bekvalac podržala i njena zaova: Luka mi nije brat već 10 godina

Informer

16.4.2018

Ana Kalinić, sestra Luke Lazukića, oglasila se nakon što je njen rođeni brat fizički napao i nanio povrede još uvijek zakonitoj supruzi, pjevačici Nataši Bekvalac.

Ana je u statusu poručila kako ona nije sestra Luke Lazukića već 10 godina, a javno je dala podršku još uvijek zakonitoj snahi Nataši!

Status prenosimo u cjelosti:

- Nisam sestra Luke Lazukića od 2008. godine, tako da naš loš odnos nema veze s Natašom, već upravo sa njegovom prirodom! Sve što je pljuvano pa "lizano" na mom prošlom profilu - hakovano je, razgovora s tabloidima nije bilo i imam skrinšotove da to i dokažem, da sam ja zaista pričala - mnogi bi zanijemili! Pazi, "Oglasila se"!?!?! Inače se na Fejsu oglašavam svaki jebeni dan ( ili ja ili neko od mojih prijatelja), postovi o Karmi su redovni na mom profilu, i osuđujem bilo koji vid nasilja prema ženama! Ako se ja raspišem, nikome neće biti dobro! Podrška samo Nataši!!! - napisala je Ana na svom Facebook nalogu.


Inače, Ana je dan nakon što su se Nataša i Luka vjenčali na Facebooku objavila status koji je izazvao veliku pažnju. Ana je tada napisala:

- Uvalit će se sljedećoj ku*vi (ako već nije), kao što se do sada svima na gajbe uvaljivao. Čuvat će tuđu djecu do kraja života - napisala je Lukina sestra 24. septembra.


Podsjećamo, Luka je u noći između petka i subote u stanu na Dedinju pretukao suprugu Natašu Bekvalac nakon čega je ona završila u Urgentnom centru. Nataša je protiv Luke podnijela krivičnu prijavu, a advokatima koji je zastupaju rekla je da je razvedu po hitnom postupku.

Nataša će tražiti i potpuno starateljstvo nad kćerkom Katjom, pošto ne želi da dokete odrasta uz nasilnika.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.