OBN

Neki novi klinci: Katarina Živković i Adnan Nazirov šokirani!

Sponzorisani tekst

19.4.2018

Muzičko natjecanje za najmlađe "Neki novi klinci", koje je pobralo velike simpatije javnosti, polako se približava četvrtom krugu.

Ovoga petka, 20. aprila, od 21.50 sati na OBN-u njih sedmero tražit će svoj put u naredni krug popularnog šoua.

Pravi pjevački dueli pobrat će simpatije sviju u studiju. Žiri i publika znaju prepoznati iskrene emocije, dobru energiju i x-faktor. Žiri je sve zahtjevniji, ali kao da dječici ne mogu naći mane.

U nekoliko su navrata čak u šoku gledali u nevjerici kako sve zvuči savršeno. Posebno je bila fascinirana Katarina Živković, koja prvi put sluša klince iz bijele stolice.

Repertoar je i dalje šaren i zahtjevan, kako smo i navikli. Pjevat će se veliki hitovi Ane Bekute, Zorana Kalezića, ''Atomskog skloništa'', Nade Topčagić, Adila i mnogih drugih. Žiri je, kao i uvijek, u zvjezdanom sastavu. Osim spomenute atraktivne Katarine Živković, tu su još Jelena Gerbec, Ivana Selakov, Nebojša Vojvodić, Dragi Domić i Adnan Nezirov.

- Ako i vi želite jednu raspjevanu i posebnu večer, budite uz TV ekrane i OBN televiziju u petak uvečer, nakon serije ''Paramparčad'' i uživajte - poručuju iz PR tima ove medijske kuće.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.