JET SET

Srceparajuće pismo Aviciijeve tajne djevojke

Kurir

27.4.2018

Djevojka s kojom je preminuli di-džej Avicii bio u vezi je Tereza Kačerova (Kacerova) iz Beča, manekenka sa kojom se javnost bolje upoznala pošto je objavila dugačko srceparajuće pismo preminuloj ljubavi, koje je steglo srce i najhladnijima.

Kako joj je, također, i pomagao oko sina Luke, par je očito planirao blistavu budućnost, koja je nestala kada je muzičar preminuo sa nepunih 29 godina. 

- Posljednjih nekoliko dana se budim s mišlju da je sve ovo samo bolesna šala, ali nije. Tebe zaista više nema. Prvo sam maltretirala tvoje prijatelje pitanjima je li ovo zaista istina zahtijevajući dokaz gdje si i svaki put kad vidim 'RIP' i 'Avicii' u istoj rečenici bude mi loše... Prije sam ti pričala kako se Luka nikada neće sjećati života prije tebe, a sada se nadam da će zapamtiti djelić života sa tobom...

Na prvom sastanku sam te zajedno sa telefonom povukla u bazen. Poslije sam ti pijana slala poruke toliko da mi je drugarica rekla da je to to, da među nama nikada ništa neće da se desi, jer sam upravo upropastila sve. Ali nije bilo tako... Planirali smo svašta, učili jedno drugo... Rekao si da mrziš kad me čuješ da plačem, je li te i sad negdje gore to rastuži? Posljednje što sam čula od tebe je da me voliš...

Izvinila sam se za greške, ali ti se nikada nisam izvinila za to što sam te ubijedila da imaš rak kože, a u pitanju je bio samo mladež. I izvini što sam se samo jednom skockala tokom cijele naše veze, za tebe... S tobom sam najviše voljela da se šalim, bilo je brutalno! Mislila sam da ću dijeliti ovako sa svijetom kada budem u drugom stanju, kada budem nosila tvoje dijete. Ali svi naši planovi su sada prošlost - napisala je Tereza.

Instagram

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.