BEOGRAD

Nataša Bekvalac saslušana u centru za socijalni rad

Kurir

30.4.2018

Nataša Bekvalac, nakon stresa koji je doživjela kada je, prije više od dvije sedmice, policiji podnijela krivičnu prijavu protiv supruga Luke Lazukića zbog porodičnog nasilja, danas je saslušana u centru za socijalni rad po pjevačicinoj prijavi.

Bekvalac je imala zakazano u 11 sati i u centar za socijalni rad stigla je u pratnji advokata Sanje Knežević i Suzane Gašić.

Pjevačica je sve vrijeme plakala i socijalnim radnicima pričala o nasilju i ponovila sve što je rekla u policiji i tužilaštvu.

Podsjetimo, Nataša je 14. aprila primljena u Urgentni centar pošto ju je u ranim jutarnjim satima, u stanu na Dedinju, prema njenim navodima, pretukao muž, poslije čega ga je ona odmah prijavila policiji.

Lazukić je navodno u sitne sate kući došao pijan, legao pored Nataše, koja je ustala i u njegovom telefonu pronašla ljubavne poruke. Probudila ga je i nastala je svađa, a onda je fizički nasrnuo na nju.

Bekvalac i Lazukić su u Prvom osnovnom tužilaštvu dali iskaze o porodičnom nasilju, a Luki je određena mjera zabrane prilaska Nataši 30 dana.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.