SRBIJA

Glumica koju je hirurg upucao prvi put na televiziji: Izgleda skroz drugačije

Telegraf.rs

2.5.2018

Glumica Ivana Panzalović bila je gost u jutarnjem programu, gdje je pričala o teškom periodu kroz koji je prolazila kada je njen vjerenik, hirurg Srđan Cvetanović pokušao da je ubije, nakon čega je samom sebi presudio.

- Ja sam samo shvatila da sam presretna što sam živa. Imala sam podršku porodice i prijatelja. Prije dva mjeseca, kada su me pozvali u pozorište, prihvatila sam povratničku ulogu - poručila je Ivana.

Ivana kaže da joj je posao dosta pomogao da prebrodi sve što joj se izdešavalo. 

- Ušla sam u mašinu odmah, krenuli smo s probama. Nisam se osvrtala mnogo, a i nema potrebe. Čudno je to. Život prosto mora dalje. Ne može se zaustaviti vrijeme, ali ja ga ne bih ni vraćala - rekla je Ivana i dodala:

- Svaka kriza se prevazilazi skupom okolnosti. Ja potenciram rad i mislim da je rad lijek. Imam sreću da se bavim poslom kojim se bavim i za koji sam se školovala. Meni je pozorište lijek, kad sam stala na scenu, osjetila sam da sam zaista živa. Svako nasilje je za osudu. Ja sam bila jako umorna, osjećala sam se iscrpljeno. Ja sam neko ko uvijek ide pozitivno i misli bit će dobro. Možda ništa nisam ni naučila, jer i dalje tako mislim, i dalje mislim da je sve dobro i još sam pozitivna. 

Prosto neke stvari moraju da se dese. Bilo je šta je bilo. Kad sam se probudila nakon svega, vidjela sam da sam živa i rekla: "Sjajno!" Ta tema mi je negdje zatvorena i ispričana. Sad izlazim, krećem se normalno. Vole ljudi da me zagrle i da me poljube u glavu. I danas vjerujem u ljubav - zaključila je glumica.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.