ZVIJEZDE

Kajli Džener je najutjecajnija osoba na društvenim mrežama

Instagram

B92

4.5.2018

Nakon Rijane (Rihanna) i Bijonse (Beyonce), američka rijaliti zvijezda Kajli Džener (Kylie Jenner) preuzela je titulu najutjecajnije osobe na društvenim mrežama. Samo jedna njena objava vrijedi milion dolara.

S više od 108 miliona pratilaca, nije iznenađenje da je najmlađa članica porodice Kardašijan (Kardashian), 20-godišnja Kajli Džener zvanično proglašena najutjecajnijom osobom na Instagramu.

Prema novim izvještajima koje je objavila kompanija za analizu društvenih medija D’Marie Analytics, Kajline objave imaju vrijednost veću od milion dolara.

Drugim riječima, ne samo da je ona najvjerovatnije najplaćenija osoba u njenoj porodici, već za sve što objavi na Instagram, Twiter i Snapchat zaradi vrtoglavih milion dolara.

Ujedno, to znači da je Džener najveći influencer trenutno na društvenim mrežama te da je svrgnula s trona pop zvijezdu Bijonse.


Podsjećamo, Kajli je vlasnica kozmetičkog brenda "Kylie Cosmetics", a njeni sjajevi, karmini, rumenila i sjenke se prodaju širom svijeta.

Tokom proteklih 18 mjeseci, Kajli je od kozmetike zaradila 420 miliona dolara te postala druga u porodici Kardašijan-Džener, nakon Kim, koja je prošle godine zabilježila neto prihod s ponosnih 18 miliona dolara.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.