LUKSUZ Porodici se posebno dopada dvorište

Željko i Jovana Joksimović kupili vilu vrijednu nevjerovatnih 2.500.000 eura

Informer.rs

Željko i Jovana Joksimović kupili su vilu na Senjaku kod Beograda vrijednu 2.500.000 eura od Ivane Mišković i Gorana Karića. Pjevač i voditeljica su godinama živjeli u stanu na Vračaru, ali su odlučili da se presele u luksuzniji dom kada je Jovana u oktobru prošle godine rodila Srnu i Anu.

Sa Ivanom i Goranom, svojim dugogodišnjim prijateljima, mjesecima su pričali o kupovini njihove vile. Kako Informer saznaje, nedavno je pao dogovor, pa je porodica Joksimović postala vlasnik ove luksuzne nekretnine.

- Vile na Senjaku su uvijek na cijeni, a ova je među najskupljim. Izuzetno je luksuzna i predivno uređena. Mišković i Karić su mogli još veći novac da uzmu za nju, ali su odlučili da je prodaju Željku i Jovani za 2.500.000 eura. Joksimovići su stalno maštali da imaju ovakvu kuću, dvorište za djecu, a kada se Jovana porodila, definitivno su shvatili da im treba veći prostor. Vila njihovih prijatelja im se oduvijek sviđala i kada su čuli da je prodaju, odmah su poželjeli da je kupe - kaže izvor Informera blizak ovim bračnim parovima.

Izvor također dodaje da je Jovana posebno oduševljena novim porodičnim domom.

- Sve u kući je veoma prostrano i uređeno do posljednjeg detalja. Kuhinja je prelijepa, dnevna soba je veoma luksuzna. Kosta, Srna i Ana će imati svoje sobe. Čak će i Željkova kćerka iz prvog braka Mina, koja ponekad dolazi kod tate, imati svoj kutak. Željko planira da jednu prostoriju pretvori u studio kako bi mogao raditi kad god mu dođe inspiracija za muziku - objašnjava sagovornik.

Joksimovićima se posebno dopada dvorište, koje će im biti prava oaza u kojoj će moći da provode vrijeme sa djecom:

- Imaju divan bazen, ali i dječije igralište koje je opremljeno ljuljaškama i klackalicama. Kuća iz bajke. Mogu bukvalno sutra da se usele, sve je uređeno do posljednjeg detalja. Ipak, oni će neke dijelove preurediti po svom ukusu, tako da trenutno razgledaju i biraju novi namještaj.

Više o temi Željko Joksimović

NA VRH

Podijeli članak na