NOVA ROMANSA

Katarina Grujić u vezi s bh. reprezentativcem Ognjenom Vranješom

Blic.rs

10.5.2018

Iako je prije samo nekoliko sedmica stavila tačku na romansu sa crnogorskim biznismenom Kostom Obradovićem, Katarina Grujić riješila je da počne emotivnu vezu s poznatim bosanskohercegovačkim fudbalerom Ognjenom Vranješom.

- Ognjen već dugo igra za AEK iz Atine, a Katarina danima uživa u njegovom društvu u Grčkoj te mnogi u njenom okruženju komentiraju da je dugo nisu vidjeli tako zaljubljenu. Nedavno su se upoznali i između njih su odmah sijevnule varnice - otkriva izvor "Blica".

Grujić svakog dana na društvene mreže postavlja fotografije i snimke iz raznih krajeva Grčke te nema sumnje da itekako uživa na početku veze s poznatim sportistom.


Poput njenih prethodnih izabranika, ni ovog još ne želi da predstavlja javnosti, pa je na svim objavama sama.

U prilog našim saznanjima ide i podatak da su se Katarina i Ognjen prije nekoliko dana "zapratili" na Instagramu, a mnogi su primijetili da im je profilna slika na ovoj mreži ista.

Podsjetimo, Katarina je prije Ognjena nepunih godinu bila u vezi s Kostom, s kojim je bila nakon što je ljubav s Nemanjom Buhom pukla. Mnogi se sjećaju i njenog nekadašnjeg dečka Borisa Stamenkovića, jer je ta romansa, započeta u rijalitiju "Farma", itekako punila novinske stupce.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.