EMISIJA

Zlatan Ibrahimović u novom skeču proriče sudbinu s Džejmsom Kordenom

Avaz.ba

10.5.2018

Zlatan Ibrahimović u srijedu je bio gost u emisiji "The Late Late Show" s Džejmsom Kordenom (James Corden), a posebno je bio zanimljiv skeč u kojem je u svom stilu dao nekoliko brutalno iskrenih odgovora.

Kako pišu britanski mediji, Ibrahimović je za sebe kazao da je "najbolji nogometaš u univerzumu", a također je istakao da je bez konkurencije kada je riječ o prociranju budućnosti i radu na višestrukim zadacima.

U snimljenom skeču Korden je morao ubacivati jedan dolar da bi saznao sudbinu od Ibrahimovića. 

Na kraju Šveđanin nije odgovorio na posljednje pitanje i Korden je pokušao dati sav novac koji je imao u novčaniku da bi "probudio" bivšeg napadača Mančester junajteda i dobio odgovor, ali bezuspješno. 

Vrhunac skeča dolazi u trenutku kada se Korden okreće i odlazi od Ibrahimovića, a on se momentalno budi i s osmijehom na licu broji novac koji je "zaradio", uz riječi: "Ovo je lako, Zlatan uvijek pobjeđuje."

Ibrahimović je nedavno potpisao ugovor s LA Galaksijem nakon što je zvanično napustio Mančester junajted, a nedavno je i zvanično potvrdio da neće igrati na Svjetskom prvenstvu i da je ostao pri svojoj odluci s Evropskog prvenstva 2016. godine da se povlači iz reprezentacije.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.