TURBULENTNE VEZE

Rita Moreno: Marlon Brendo bio je bolji majstor u krevetu od Elvisa Prislija

24sata.hr

13.5.2018

Elvis je nedvojbeno bio kralj na pozornici, ali se zato u usporedbi s Marlonom nije baš pokazao u krevetu, rekla je glumica Rita Moreno (86) voditeljici Vendi Vilijams (Wendy Williams, 53) u četvrtak u njenoj emisiji. Filmskog zavodnika Marlona Brenda (Brando) upoznala je 1954. na setu filma "Desiree", a s Elvisom Prislijem (Presley) počela je kasnije izlaziti kako bi ga, tvrdi, napravila ljubomornim.


- Brendo je bio kralj filmova i jedan od najseksipilnijih muškaraca na svijetu. Naša ljubav bila je burna poput oluje. Stalno smo prekidali i mirili se, a to je trajalo osam godina - rekla je "oskarovka". Zvijezda ''Priče sa zapadne strane'' priznala je i da se htjela udati za Brenda iako njemu to nije bilo po volji. Svejedno je, kako kaže, nastavila spavati s njim, a pogodilo ju je što je on i dalje spavao s drugim ženama.

- Jednom sam pronašla seksi žensko rublje koje nije moje. Otišla sam kući shrvana i u suzama - prisjeća se Moreno. Dodaje kako joj se zatim dogodilo nešto divno.


- Prisli se počeo zanimati za mene, pa me ubrzo pozvao van. Sjetila sam se tog prokletog ženskog rublja i odmah pristala. Marlon je bio ljut zbog svega. Taj čovjek je tada bacao stolice. Bilo je divno napraviti ga ljubomornim - kaže glumica. No, postoji i nešto, kako kaže, manje divno.


- Elvis je bio grozan u krevetu. Bio je mala beba u usporedbi s kraljem Brendom - rekla je. Dodala je kako je Marlon bio senzualan i vrlo darežljiv.

Rita je s Brendom ostala i u drugom stanju, no on nije htio dijete. Organizirao je ilegalni pobačaj koji je pošao po zlu, nakon čega je glumica završila na hitnoj operaciji. Nakon svega toga Rita se 1961. pokušala ubiti u njegovoj kući.

Glumica je od 1965. bila 45 godina u braku s ljekarom Leonardom Gordonom, za kojeg kaže da je ljubav njenog života, dok je Brendo bio požuda. Iz braka s njim ima kćer, glumicu Fernandu Luisu (51). 

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.