MANIJAK

Manijak provalio u dom Rihane: Htio sam samo da spavam sa njom

Avaz.ba

13.5.2018

Prema riječima policije, opsjednuti obožavatelj je kod Rihane (Rihanna, 30) proveo cijeli dan i prespavao, a ona se, na sreću, nije pojavila.

- Samo sam se htio seksati s predivnom Rihanom, rekao je fan Edvard Leon (Eduardo Leon, 26) policajcima u četvrtak navečer nakon što su ga uhitili i odveli iz luksuznog doma pjevačice u Los Angelesu. Savladali su ga šokerom.

Eduardo je raspakirao svoju torbu, i kako tvrde, punio mobitel. Već je 4. maja provalio u pogrešan dom u blizini, misleći da pjevačica živi tamo. Optužen je za provalu, uhođenje i zastrašivanje, a jamčevina mu iznosi oko 200 hiljada KM.

Rihana je za to vrijeme bila u Njujorku gdje je predstavljala svoju liniju donjeg rublja 'Savage X Fenty'. 

- Hvala svima za bezuvjetnu ljubav i podršku. Ne znam gdje bih bila bez vas. Bog je dobar - komentirala je na svojoj društvenoj mreži. Inače, ovo joj nije prvi put da se susrela s, kako tvrdi, poremećenim manijacima.

Prije dvije godine dobivala je prijetnje smrću od muškarca koji je radio selfie ispred njenog doma. Osim njega, i njujorški beskućnih uhapšen je 2014. jer joj je ostavljao prijeteće poruke oko kuće, a 2013. su bila dva pokušaja provale u njen losanđeleški dom.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.