BURNA PROŠLOST

Nekad je ljutio kraljevsku porodicu: Sada je pristojan dečko, ali podsjetimo na sve skandale princa Herija

Dnevnik.hr

14.5.2018

Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+1

Princ Heri (Harry) imao je burnu mladost, a mi vam donosimo neke od najistaknutijih skandala koji su ga obilježili.

Princa Herija danas znamo po humanitarnom radu. Baš poput svoje pokojne majke princeze Dajane (Diana), Hari se posvetio pomaganju drugima.

Pred njim je vjenčanje s glumicom Megan Markl (Meghan Markle), no prije veze s njom princ je bio prilično nestašan.

Tako je Heri sa samo 16 godina bio na odvikavanju od marihuane. Osim problema s drogom, volio je i potegnuti za čašicom, pa ga je kraljevska porodica poslala u rehabilitacijski centar na odvikavanje. Ipak, Heri je tamo proveo tek jedan dan.

Prije 13 godina Heri je cijeli svijet digao na noge. Naime, 2005. pojavio se odjeven u nacističku odjeću. Princ je tada tvrdio da je to bio tek kostim, pa se javnosti izvinio. To je bio toliki skandal da se o tome očitovao i tadašnji britanski premijer Toni Bler (Tony Blair).



Imao je Heri i problema s fotoreporterima. Jednom zgodnom su ga fotografirali ispred jednog londonskog kluba. Princa je toliko razljutilo da je jednom od fotoreportera aparat gurnuo u lice. Slična situacija se dogodila i nekoliko godina kasnije.

Princ je veoma volio tulumariti, a svoje je zabave prije sedam godina imao i na otoku Hvaru.

Ipak, mnoge je najviše zabavljalo gledati nage fotografije princa Herija. Godine 2012.  princ je otišao u Las Vegas, nakon čega su u javnosti osvanule golišave fotografije. Na njegovu štetu, no na radost brojnih obožavateljica.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.