ŠOK OD BATINA

Nataša Bekvalac danima na tabletama za smirenje, angažirala i lajfkouča

CDM

14.5.2018

Nataša Bekvalac potražila je pomoć životnog trenera, takozvanog lajfkouča, nakon što ju je 14. aprila pretukao suprug Luka Lazukić.

Pjevačica je i ranije odlazila kod terapeuta koji vodi jednu od beogradskih “škola života”, pa mu se u ovim teškim trenucima ponovo obratila za savjet.

- Poslije Lukinih batina, Nataša je bila u teškom psihičkom stanju. Da bi mogla da spava, funkcionira i brine o kćerkici Katji, svakodnevno je bila na tabletama za smirenje. Ipak, na nagovor porodice odlučila je da potraži pomoć “životnog trenera”, kod kog je išla i ranije kad je imala probleme - otkriva izvor blizak pop zvijezdi.

Stručnjak, kako izvor dodaje, pomaže Bekvalac da pronađe unutrašnji mir, kao i da shvati zbog čega je došlo do kraha njenog trećeg braka.

- Terapeut joj pomaže da se oslobodi osjećaja straha, tuge i krivice zbog svega što se desilo. On joj pomaže da bez lijekova, samo uz pomoć razgovora, pronađe snagu u sebi i porodici. Već poslije nekoliko posjeta, pjevačica se osjeća bolje, ali je riječ o dugom procesu, za koji treba vremena. Preživjela je veliku traumu, a borba joj tek predstoji… Nasreću, okružena je ljudima koji je vole i koji su u svakom trenutku tu za nju - kaže izvor blizak Nataši.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.