SRAMOTNO

Poznati muzičar ne želi vidjeti svog sina s poteškoćama u razvoju: "To je zlo dijete"

Index.hr

16.5.2018

Aleksis Adams (Alexis) kaže da joj je pjevač okrenuo leđa, čim mu je javila da je trudna s njihovim djetetom, a na priznanje očinstva morala ga je natjerati sudskim putem. Iako je DNK test potvrdio da je Flo Rida otac malenog Zohara, reper ga i dalje odbija vidjeti.

- Zohar pati od hidrocefalusa, rijetke bolesti koju karakterizira povećana količina moždane tekućine i zbog koje je prošlog mjeseca morao proći tešku operaciju mozga. Flo Rida nije nazvao ni mene ni doktore kako bi provjerio je li mu sin dobro - kaže djetetova majka za "Daily Mail".

Ona i reper upoznali su se 2015. godine, a novo prijateljstvo brzo je preraslo u ljubavnu vezu, koja je trajala do trenutka kad je Aleksis saznala da je trudna.


- Odmah sam mu javila da sam trudna. I sama sam bila šokirana činjenicom da ću postati majka, ali on nije htio ni čuti za to. Htio je da pobacim i nazivao je našeg nerođenog sina je...o zlim djetetom. To su bile njegove riječi - priča Aleksis, koja je u drugom tromjesečju saznala da dijete nije dobro i da pati od hidrocefalusa.

- Bila sam u groznom stanju. Mislila sam da dijete neće preživjeti i pokušavala sam se ne vezivati za njega. Srećom, Zohar se izvukao, ali njegov život sveden je na konstantne posjete doktorima - kaže majka te dodaje da troškove liječenja ne može pokrivati sama i da je alimentaciju od repera morala tražiti na sudu.


Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.