KRALJEVSKO SLAVLJE

Megan Markl potvrdila: Otac ne dolazi na vjenčanje

Dnevnik.hr

17.5.2018

Megan Markl (Meghan Markle) oglasila se u četvrtak i obavijestila javnost da njen otac neće biti na njenom vjenčanju s princem Herijem (Harry) u subotu, javlja BBC.

U saopćenju je poručila da joj je oduvijek stalo do oca i da se nada da će dobiti prostor koji mu je potreban da se fokusira na zdravlje.

Podsjetimo, njen otac Tomas (Thomas Markle) već je ranije najavio da neće doći na vjenčanje zbog zdravstvenih razloga, jer je prošle sedmice pretrpio srčani udar. Osim toga, odlučio je da ne želi kraljevsku porodicu dovoditi u neugodnu situaciju s obzirom na lažne paparaco fotografije, koje je snimio u dogovoru s fotografom.

Sada je njegov nedolazak potvrdila i sama Megan, koja na vjenčanju neće imati kumu, dok će Heriju kum biti brat Vilijam (William). Još se ne zna ni ko će Megan dopratiti do oltara, s obzirom na to da njen otac ne dolazi.

Inače, pripreme za kraljevsko vjenčanje Megan i princa Herija u samom su finišu. Za događaj godine veliki je interes, pa tako najveći obožavaoci kraljevske porodice, ali i brojni mediji, već zauzimaju strateške pozicije ispred dvorca.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.