JET SET

Ovako danas izgleda pjevačica Sabrina Salerno

CdM

17.5.2018

Ako ste odrastali u osamdesetim godinama prošlog stoljeća, a i ako niste, sigurno ste ili čuli ili vidjeli kultni spot za Sabrininu pjesmu “Boys”!

Sabrina Salerno bila je italijanski odgovor na Samantu Foks (Samantha Fox), a spot u kojem joj bujne grudi ispadaju iz tijesnog bikinija postao je legendarni dio pop kulture.

Iako je nakon pjesme koja je došla na prva mjesta mnogih evropskih top lista izdala još nekoliko singlova, danas je svi pamte samo po tom jednom hitu.

Nakon uspjeha pjesme “Boys” Sabrina se dugo borila s depresijom, a život na selu s porodicom joj je nakon svog tog haosa donio mir. Nekoliko puta je pokušavala da se vrati na scenu, a zanimljivo je da je 2010. godine sa Samantom Foks snimila pjesmu “Call Me“, obradu velikog hita grupe ''Blondie''.

Nedavno je proslavila 50. rođendan i još izgleda fenomenalno, a njeni nastupi su i dalje puni energije. Na Instagramu je prati više od 100 hiljada ljudi, koje često počasti fotografijama u kupaćem kostimu.

- Ne postoji stvar koja me više razgali od Sabrine u bikiniju - napisao je jedan fan u komentaru pored njene slike i mi moramo da se složimo s njim.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.