DANAS VELIKO SLAVLJE

Rituali buduće princeze: Evo što sve radi Megan Markl da bi ostala fit

Index.hr

19.5.2018

Danas su princ Heri (Harry) i njegova odabranica Megan Markl (Meghan Markle) u centru pažnje cijelog svijeta. O kraljevskom vjenčanju se priča već mjesecima. Megan je pod povećalom javnosti pa mora paziti i na svaki detalj. Pojačala je treninge te posebno pazi na prehranu da bi izgledala besprijekorno u vjenčanici.

Donosimo vam deset rituala koje ona ponavlja svaki dan da bi uvijek izgledala savršeno:

1. Voli kuhati

Megan kaže voli kuhati, a barem jednom sedmično radi svoj omiljeni recept: prženu cvjetaču sa slanutkom i ljutim umakom. Takvo jelo često jede uz salatu ili kao prilog nekoj proteinskoj namirnici.

- Svaki dan skuham nešto - rekla je Megan za magazin ''Shape''.

2. Izbjegava fast fud

Megan je jednom prilikom izjavila za magazin ''Chalkboard'' da je prošlo mnogo mjeseci otkad je posljednji put prošla kroz "drive-in" (poput onih od McDonald'sa ili Burger Kinga).

3. Opusti se vikendom

- Dok sam snimala seriju ''Suits'', morala sam paziti šta jedem. Vikendom bih se malo opustila. Bitna je ravnoteža - rekla je Megan za magazin ''Best Health''.

4. Zdravi doručak i proteinska večera

Dan najviše voli započeti toplom vodom s limunom i zobenom kašom s bananama i sirupom od agave ili s borovnicama i medom. Za večeru najviše voli jesti morsku hranu.

5. Pije puno vode

- Hidratizirajte se. Stalno. Vaša će koža izgledati puno bolje, sve će izgledati bolje - kaže Megan za Shape.

6. Vježba i trči s ličnim trenerom

Mehan voli trčati jer tako ''razbistri glavu''.

-Treba mi trčanje za psihički mir jednako koliko mi treba trčanje da bi ostala u formi - rekla je Megan za ''Shape''.

Dodala je i kako se poslije svakog treninga osjeća sjajno i euforično.

7. Pije crno vino

Megan uživa u čaši crnog vina dnevno, rekla je u intervjuu za Best Health. Najdraža vina su joj Malbec, Cabernet i Pinot Noir, prenosi delish.com.

8. Bavi se jogom

Ljubav prema jogi naslijedila je od majke koja je bila instruktorica joge. Najviše voli vježbati 'hot i vinyasa yogu' (vrste joge) u hip-hop studiju u Los Anđelesu.

9. Pije smoothieje

Smoothieji su u zadnje vrijeme postali pravi hit, a zna to i Megan koja svoju dnevnu dozu vitamina i minerala dobiva upravo iz tog hranjivog napitka.

10. Radi 15-minutne treninge

S obzirom na njen gust raspored, Megan ne stigne satima vježbati pa treninge podijeli na 15-minutne vježbe za različite mišićne grupe koje kombinira s kardio-vježbama.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.