BRUTALNI KOMENTARI

Herijeva bivša postala glavni predmet sprdnje: Sirota Čelzi ovo nije zaslužila

Avaz.ba

20.5.2018

Jučer su mnogima pale vilice dok su prema Crkvi kročile dvije Herijeve bivše djevojke, model Čelzi Dejvi (Chelsy Davy) (32) te glumica i model Kresida (Cressida) Bonas (29).

Iako se navodi kako je princ ostao u dobrim odnosima sa svim svojim bivšima, izraz Čelzijina lica kao da je govorio drugačije. Plavuša je cijelo vrijeme gledala u prazno i usiljeno se smiješila, a bilo je više no očito kako nimalo ne uživa na kraljevskom vjenčanju.

Bilo je to sasvim dovoljno da se na društvenim mrežama napravi skandal. Urnebesnim su komentarima dežurni provokatori sirotu curu zbilja brutalno izrugali. Jedni od najdojmljivijih su oni u kojima si Čelzi misli: “To sam trebala biti ja”.

- Herijeva bivša pozvana je na vjenčanje, ali ne i na zabavu nakon vjenčanja? Čovjek joj je doslovno rekao ‘dođi i vidi moju veličinu, a onda ajde kući, napisao je jedan korisnik Tvittera.

Super je i komentar korisnika koji je sve objasnio: “Princ Heri je bio s Čelzi Dejvi sedam godina, ali se oženio nekim koga je upoznao 2016. I onda očekujete da se cura smije?!”

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.