PAPARAZZO

Anabela ogladnjela kao vuk: Jede pitu i liže prste

Kurir

20.5.2018

Nakon uspješnog nastupa sa bivšim suprugom Gagijem Đoganijem na jednom beogradskom splavu, Anabela Atijas riješila je da se počasti obilnim doručkom.

Popularnu pjevačicu novinari „Kurira“ sreli su na vidikovačkoj pijaci gdje u bašti jednog lokala specijalizovanog za prodaju pita ispod sača sa suprugom Andrejom Atijasom uživa u hrani. Iako bi mnogi pomislili da Anabela voli samo otmjene restorane kao i većina njenih koleginica, ona je to demantirala kada je sjela u lokal gdje se služi samo pita.

Pjevačica i njen muž pojeli su gotovo cijeli pleh pite sa krompirom i sve to zalili jogurtom, a kada su završili sa jelom, sjedili su još 15 minuta kako bi im se hrana lijepo slegla.

Anabela je djelovala zabrinuto i svoj telefon nije ispuštala iz ruku, a pretpostavljamo da je pratila portale i dešavanja u "Zadruzi", gdje boravi njena najstarija kćerka Luna Đogani.

Mnogi prolaznici iznenađeno su gledali Atijasovu i bilo im je čudno šta ona radi baš na vidikovačkoj pijaci, ali kada su saznali da živi u blizini, bilo im je jasno zašto su je sreli.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.