PROMOCIJA

Sandi Cenov napuklo srce najbolje liječi pjesmom

Avaz.ba

21.5.2018

Svoju ljubav prema muzici Sandi nikada nije skrivao, kao ni ljubav prema motorima, što je na najbolji mogući način spojio u videospotu. Prelijepa Lucana Mirko svojom pojavom dodatno je začinila cijelu priču, u kojoj prevladavaju kadrovi otoka Krka, Grobnika, kao i Novigrada Istarskog.

Kada su u pitanju ljubavne pjesme, miljenik ženske publike i romantičar Sandi Cenov definitivno je na svom terenu, što je nebrojeno puta i dokazao.

Autor jednih od najljepših ljubavnih stihova još jednom je nadmašio samog sebe.   

U treninzima džiju-džicua skupljam pozitivnu energiju za svaki koncert.

Nova pjesma i videospot “Da te bar ne volim” dolaze iz Sandijeve autorske radionice, a ostatak posla prepustio je već provjerenoj ekipi s kojom sarađuje.

- Da te bar ne volim, otjeram pjesmom tugu… - dio je nove pjesme za koju potpisujem muziku i tekst. Riječ je o ljubavnoj priči u kojoj se sjećam divnih trenutaka te ljubavi, a sam sam kriv za njen kraj. Nadam se da će ovo ljeto, upravo pjesma “Da te bar ne volim”, biti utjeha svim ljudima koji griješe pa se poslije kaju zbog svega - kazao je Sandi.

Mnogo puta Sandi je isticao kako je upravo publika najveći ‘vjetar u leđa’, ali i dodatna motivacija da bude još bolji u onome što najviše voli – pjevanje i stvaranje muzike.

Sudeći prema dosadašnjih dvadesetipet godina karijere, u tome je itekako uspio!

Za sam kraj Sandi poručuje: “Nadam se da će spot dočarati atmosferu pjesme “Da te bar ne volim”, kakvu sam i zamišljao dok sam je pisao.”

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.