JET SET

Jedan potez Megan nakon Harijevog govora otkrio ko je glavni u braku

Index.hr

24.5.2018


Stručnjaci za govor tijela tvrde da jedan Meganin (Meghan) potez s proslave 70. rođendana princa Čarlsa (Charles) otkriva kako stoje stvari u njenom braku s Harijem (Harry).

Naime, Megan je u jednom trenutku stavila ruku na Harijeva leđa te tako signalizirala "superioran status i moć" nad Harijem. 

- Ljubavna veza poput njihove više se temelji na smirivanju i ljubavi, no Megan u tom odnosu ima dominantniju ulogu i više samopouzdanja, ali na brižan, gotovo majčinski način - rekla je stručnjakinja za govor tijela Džudi Džejms (Judi James) za ''The Sun''.

- Čini se da je ona ovdje Hariju pružila utjehu i sigurnost nakon rođendanskog govora za oca, ali zanimljivo ju je vidjeti u tom položaju tako brzo nakon vjenčanja. To sugerira da je imala vrlo ležeran i lagan prijelaz u kraljevsku porodicu - dodala je.

U politici bi taj njen potez značio potpunu superiornost i moć nad osobom na koju je stavila ruku, objasnila je.

Džudi je primijetila i da je Megan sve vrijeme ispred sebe držala torbicu, i to objema rukama, što je protumačila kao odbrambeni potez koji je preuzela od svastike Kejt Midlton (Kate Middleton). 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.