JET SET

Anđelina Đoli ne smije svoju djecu odvesti iz SAD

24.sata.hr

25.5.2018

Anđelina (Angelina) i Bred (Brad) odlučili su da je za njihovu djecu važno imati poštenu vezu, a ključna je činjenica da se slažu s dijeljenjem skrbništva, rekao je izvor blizak oskarovcima.

Glumica Anđelina Đoli uzrujana je jer joj sud ne dopušta da odvede djecu iz SAD, sve dok sa suprugom Bredom Pitom (Pitt) ne okonča dugotrajnu 'borbu' za skrbništvo nad njima, pišu američki mediji. 

Oskarovka je planirala iz Los Anđelesa povesti Medoksa (Maddox) Paksa (Pax) Zaharu, Šiloh (Shiloh) i blizance Vivijen (Vivienne) i Noksa (Knoxa) u London, gdje će snimati film 'Zluradu 2'. Njeni planovi da djeca dođu na filmski set, propali su jer ju je advokat obavijestio da ne smije odvesti djecu u Ujedinjeno Kraljevstvo. 

- Anđelina i Bred su shvatili kako će se proces sporo odvijati, a ona nije sretna. Frustrirana je jer mora biti odvojena od djece na duže vrijeme. Agonijom je umorila i ljude oko sebe - rekao je izvor blizak glumici za "The New York Post". 

Anđelina je u septembru 2016. predala papire za razvod braka, a otada se vodi i borba za skrbništvo. Navodno su se razveli zbog Bredovog lošeg odnosa s djecom i problema s alkoholom.

- Oboje su odlučili da je za djecu važno imati poštenu vezu, a ključna je činjenica da se slažu s dijeljenjem skrbništva, pri čemu Bred sarađuje s Anđelinom na logističkim pitanjima o radu i putovanju - rekao je izvor blizak glumcima.

Bred svake sedmice odlazi na terapiju jer želi biti, kako tvrdi, bolji otac. Navodno, kroz godinu apstinira i od seksa.

- Konstantno trenira i jede samo zdravu hranu. Smiruje ga renoviranje po kući, a mir pronalazi i odlaskom u muzeje i galerije - kaže izvor blizak Pitu. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.