MLADOST

Kim pokazala fotografiju kada je imala 17 godina: Sva si lažna

Avaz.ba

26.5.2018

Američka rijaliti zvijezda Kim Kardašijan (Kim Kardashian, 37) podijelila je preko društvene mreže sa svojim obožavaocima fotografiju iz mladosti. Fotografija je nastala 1997., kada je Kim imala samo 17 godina, a pozirala je, kako kaže, s prijateljicom Sarom Hovard (Sarah Howard) iz djetinjstva. 

Kardašijan na sebi ima zelenu haljinu s dubokim dekolteom, koji je u međuvremenu postao kao njen zaštitni znak.

- Iako se ne vidi dobro, imam zeleno sjenilo za oči koje se slaže s mojom haljinom i kopčicama za kosu, koje sam tada sama napravila - pohvalila se Kardašijan. 

Dodala je da joj je prijateljica s fotografije donijela kozmetiku, jer je njen otac vlasnik poznate make-up linije.


No, starleta ovaj put nije izazvala reakcije kakvima se vjerovatno nadala, a brojni su je pratioci u komentarima napali, tvrdeći da je fotografija 'fotošopirana' i da se to vidi.

- Pogledaj svoj nos. Iz aviona se vidi da si ga 'sredila', a i da je fotografija prošla brojne filtere - napisao joj je obožavalac.

Većina ih, kako su i napisali u komentarima, smatra da je Kim fotografiju jako doradila, jer njeni usne i nos izgledaju slično kao i danas, a plastičnim se operacijama podvrgnula tek nekoliko godina nakon što je ta fotografija snimljena. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.